Termeni si conditii de inregistrare si de folosire a aplicatiei Impuls2Clients (aplicatia)
 
1. Aveti dreptul sa va inregistrati si sa utilizati aplicatia curenta numai daca sunteti utilizator, in baza unui contract de leasing incheiat cu SC Impuls-Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL si numai cu privire la contractul incheiat intre dumneavoastra si SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL, pentru a vizualiza situatia facturilor emise de subscrisa catre dumneavoastra.
Inregistrarea se va efectua pe baza adresei de email inregistrata in baza de data a SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL.
Aplicatia poate fi utilizata de Utilizator conform celor mai sus mentionate, prin intermediul unui sistem informatic cu acces restrictionat. Orice accesare a aplicatiei, prin folosirea unui nume de utilizator (identificator) si a unei parole care nu au fost alocate celui care inceara sa acceseze aplicatia, in considerararea identitatii sale, sau accesarea aplicatiei in orice alt mod, prin inlaturarea neautorizata a restrictiilor de acces, precum si utilizarea sistemului cu depasirea limitelor autorizarii, constituie infractiune si se pedepseste conform legii romane privind combaterea criminalitatii informatice.
Continuarea procedurii de acces este considerata ca o intelegere neechivoca din partea persoanei care incearca accesarea avertismentului de mai sus si a consecintelor nerespectarii acestuia.
Accesul la aplicatie https://app.impuls-leasing.ro/b2c se face numai prin intermediul unei conexiuni la Internet si prin utilizarea unui serviciu de navigare pe Internet. Cerintele minime pentru o furnizare corespunzatoare a aplicatiei sunt: un computer care sa suporte si sa fie dotat cu o conexiune la Internet si un program de navigare de tipul Internet Explorer.
2. DACA NU SUNTETI UTILIZATOR (conform regulilor mai sus mentionate) NU AVETI DREPTUL TOTAL/ PARTIAL, TEMPORAR/ PERMANENT SA FOLOSITI/ ACCESATI/ TRANSMITETI/ STOCATI ETC. PREZENTA APLICATIE, NERESPECTAREA OBLIGATIILOR DE MAI SUS SI A CELOR LEGALE SANCTIONANDU-SE CONFORM LEGISLATIEI.
3. Utilizatorul are acces limitat, in interes personal, la aplicatie si nu are dreptul sa descarce sau sa modifice partial sau integral site-ul, sa reproduca in niciun fel partial sau integral site-ul/ aplicatia, sa vinda/ revanda, sa imprumute/ copieze, sa exploateze etc. site-ul/ aplicatia in orice maniera, in orice scopuri (inclusiv, dar nu limitativ: scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL).
4. Utilizatorul intelege si este de acord, in mod explicit, ca SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL poate refuza cererea de inregistrare in situatile in care se constata ca Utilizatorul a furnizat informatii neconforme cu realitatea, foloseste aplicatia intr-un mod neconform cu uzantele normale.
5. Prin accesarea contului si utilizarea parolei, Utilizatorul este responsabil si pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora, pentru erorile survenite in urma neglijentei, a incalcarii regulilor privind securitatea si confidentialitatea contului si/ sau parolei sale.
6. Utilizatorul are obligatia de a pastra confidentialitatea informatiilor de acces la aplicatie, fiind unicul raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestor informatii de acces catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intertionata, din neglijenta sau din imprudenta.
7. Utilizatorul este obligat sa nu foloseasca aplicatia in nicio actiune frauduloasa, ilegala, deranjanta sau intr-un scop abuziv – de exemplu dar nu limitativ nu va desfasura (si nici nu va permite) activitati de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamnand trecerea neautorizata peste etapa de autentificare a utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator). In caz de folosire abuziva sau neautorizata a acestei aplicatii, SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula fara preaviz accesul Utilizatorului la aplicatie.
8. Optand pentru inregistrare, Utilizatorul se obliga sa introduca in mod corect userul si parola, conform regulilor transmise de SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL. In cazul in care aceste date se modifica in cursul procesului de inregistrare sau ulterior, va prevala si va fi valabila ultima modificare a datelor transmise SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL.
9. Utilizatorul este unicul raspunzator pentru folosirea aplicatiei si pentru orice fel de consecinta produsa ca urmare a utilizarii aplicatiei, prin accesul cu nume de utilizator si parola proprii, chiar si in situatia in care aplicatia nu este folosita de catre Utilizator, ci de o alta persoana folosind numele de utilizator si parola apartinand utilizatorului, daca a intrat in posesia acestor date ca urmare a intentiei/ neglijentei/ omisiunii sau imprudentei Utilizatorului.
10. Utilizatorul se obliga sa notifice urgent SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL, in scris prin e-mail la adresa clientservice@impuls-leasing.ro, daca orice terta parte neautorizata, identificata sau neidentificata, utilizeaza sau acceseaza aplicatia sau a devenit/ poate deveni in masura sa o faca.
11. Utilizatorul se obliga sa nu lase nesupravegheat calculatorul/ dispozitivul de acces dupa introducerea datelor de acces, astfel incat nicio alta persoana neautorizata sa nu poata folosi aplicatia in numele Utizatorului.
12. SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL detine drepturile de autor asupra programului de calculator/ softului (aplicatiei) isi rezerva dreptul sa modifice oricand, partial sau integral, prezenta aplicatie si/ sau termenii si conditiile de acces. In cazul in care continuati sa utilizati aplicatia si dupa modificare, acest lucru echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra, pe deplin, a termenilor si conditiilor rezultate in urma modificarilor/completarilor.
13. SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL nu garanteaza accesul continuu si nealterat la aplicatie si/ sau la situatia debitelor dumneavoastra.De asemenea SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL nu va fi raspunzatoare nici pentru:- erori generate de software, caderi de retea, alterarea informatiilor care tranziteaza alte sisteme decat cele ale SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL si/ sau datorate caderii retelei oricarui alt tert;- pierderi de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori la software-ului cu care este conceput site-ul/ aplicatia, defectiuni care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul/ aplicatia si/ sau datorate caderii retelei oricarui alt tert;
14. Pentru orice impediment/ neclaritati legat de accesarea dumneavoastra, in calitate de utilizator pentru contractual dumneavoastra, a aplicatiei si/ sau a situatiilor va rugam sa ne contactati la adresa clientservice@impuls-leasing.ro
15. Inregistrarea si/ sau folosirea aplicatiei echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor mai sus mentionati
 
26.01.2022 12:33:40

Copyright © 2009 IMPULS-Leasing Romania IFN S.A.