Impuls2Clients

Folosind aplicatia Impuls2Clients poti avea acces usor la informatiile cu privire la contractele tale.
Poti vizualiza de asemenea facturile emise si platile efectuate.

Principalele functionalitati sunt urmatoarele:
 1. Autentificare
 2. Recuperare parola
 3. Modificare parola
 4. Contracte
 5. Informatii contract
 6. Situatie facturi
 7. Facturi neachitate
 8. Detalii factura
 9. Setari


Inapoi la aplicatie

 1. Autentificare 

  Pentru a putea utiliza aplicatia, este necesar sa te autentifici cu user-ul (codul de client) si parola furnizata.

   
  Sus 

 2. Recuperare parola 

  In cazul in care ati uitat parola, folositi meniul "Recuperare parola".
  Completati in campul "E-mail", adresa de e-mail declarata de dumneavoastra pentru corespondenta cu SC Impuls Leasing Romania IFN SA respectiv SC Impuls Leasing Services SRL.
  In cateva minute, la aceasta adresa veti primi un mail cu user-ul si parola necesara pentru autentificare in aplicatie.

   
  Sus 

 3. Modificare parola 

  In cazul in care doriti modificarea parolei, apelati meniul "Modificare parola".
  Introduceti vechea parola, completati si confirmati noua parola, dupa care apasati butonul "Salvare".

   
  Sus 

 4. Contracte 

  Prin accesarea meniului "Info", este afisata o pagina cu informatiile personale, urmata de o lista cu contractele asociate dvs.
  In cazul in care observati neconcordante intre datele afisate si datele dvs., va rugam sa ne sesizati acest lucru la adresa de email clientservice@impuls-leasing.ro, sau sa contactati departamentul Client Service.
  Fiecare rand asociat unui contract, permite consultarea informatiilor asociate acestuia prin accesare link-urilor "Info", "Situatie facturi", "Facturi neachitate".

   
  Sus 

 5. Informatii contract 


  Prin accesarea link-ului "Info" asociat unui contract, sub lista de contracte vor detaliate informatiile referitoare la contractul dorit.

   
  Sus 

 6. Situatie facturi 

  Prin accesarea link-ului "Situatie facturi" asociat unui contract sau a meniului principal "Situatie facturi", va fi afisata o pagina cu situatia facturilor.
  In functie de valorile selectate pentru "Numar contract" si "Doar facturile neachitate", informatia va fi filtrata corespunzator (numai facturile asociate contractului selectat sau toate in cazul in care nu se selecteaza nici un contract, si doar facturile neachitate sau toate facturile).

   
  Sus 

 7. Facturi neachitate 

  Prin accesarea link-ului "Facturi neachitate" asociat unui contract va fi afisata pagina cu facturile neachitate si principalele informatii asociate facturii.

   
  Sus 

 8. Detalii factura 

  Daca se acceseaza link-ul "Referinta interna" asociat unei inregistrari din pagina cu facturile neachitate, atunci va fi afisata pagina cu detaliile facturii selectate.
  In aceasta pagina sunt afisate informatiile detaliate ale unei facturi, inclusiv platile efectuate (daca acestea exista).

   
  Sus 

 9. Setari 

  Aceasta pagina este utilizata pentru stabilirea setarilor personale cu privire la permisiunea de comunicare prin e-mail sau prin sms.
  In cazul in care doriti sa primiti informatii prin e-mail si/sau sms, va rugam sa bifati casuta "E-mail" si/sau "SMS", dupa care sa apasati butonul "Salvare".

   
  Sus 

Inapoi la aplicatie